BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, September 10, 2009

MAJLIS BERBUKA PUASA

salam...
it's me again..
hari ni ada majlis berbuka puasa anjuran puspita di rumah puspita...
semua pelajar luar kampus di jemput hadir..
sebelum menunggu ketibaan VVIP, aie and jern still buat kerja yang den sendiri pun tak tahu..(preparation la katakan)..hu3
agak mengejutkan, VVIP sampai awal daripada tetamu dan pengetua PUSPITA turut menyambut tetamu bersama2 kami..
sambutan agak menggalakkan juga la..walaupun pada mulanya den ingat tak ramai yang akan datang..
sebelum berbuka puasa, timbalan naib canselor memberi sepatah 2 kata...
kami tolong hidangkaan air untuk para tetamu..
walaupun dah masuk waktu berbuka puasa,jern and the
geng still membetulkan lampu khemah...berkaliber sungguh..hu3..
jasa mu kami kenang..ahakz
selepas VVIP dan para tetamu pulang, kami bertungkus lumus mengemas rumah walaupun tak nampak macam kemas...ha3
overall,majlis ni berjalan dgn lancar dan sgt memuaskan ha
ti para tetamu...yeke???...hu3
kiranya majlis ni berjaya juga la...
bagus2...
tahniah kepada para penaja dan terima kasih kepada mereka yang turut serta menjayakan majlis ni...
thanks to all becoz sudi data
ng...
k....salam...



09 sept GOTONG-ROYONG

salam semua...
sempena nak buat majlis berbuka puasa di rumah puspita, kami,org2 kuat puspita, membantin
g tulang untuk membersihkan rumah puspita dan kawasan sekitarnya...maklum la nak upah orang,x de budget..hu3..
ni semua gamba
r2 mereka2 yang membersihkan rumah dan kawasan sekitarnya..
sesiapa yang tak termasuk dalam gambar ni,harap maaf la ye...
cameragirl letih...ahakz...

k...tu je la kot...
salam...



video

Tuesday, September 8, 2009

majlis Berbuka Puasa PUSPITA

Majlis Berbuka Puasa PUSPITA
Tarikh : 10 / 9 / 09
Tempat : Rumah Puspita , No 4. Lorong 16/10B , Seksyen 16 , PJ
Berdekatan dengan Gate Um menghala ke Kolej 9.
Masa : Waktu berbuka
Makanan Secara Buffet dan Take Away
Tempat Solat Maghrib disediakan
Semua Pelajar Luar Kampus Dijemput Hadir
post by : aie :