BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, September 10, 2009

MAJLIS BERBUKA PUASA

salam...
it's me again..
hari ni ada majlis berbuka puasa anjuran puspita di rumah puspita...
semua pelajar luar kampus di jemput hadir..
sebelum menunggu ketibaan VVIP, aie and jern still buat kerja yang den sendiri pun tak tahu..(preparation la katakan)..hu3
agak mengejutkan, VVIP sampai awal daripada tetamu dan pengetua PUSPITA turut menyambut tetamu bersama2 kami..
sambutan agak menggalakkan juga la..walaupun pada mulanya den ingat tak ramai yang akan datang..
sebelum berbuka puasa, timbalan naib canselor memberi sepatah 2 kata...
kami tolong hidangkaan air untuk para tetamu..
walaupun dah masuk waktu berbuka puasa,jern and the
geng still membetulkan lampu khemah...berkaliber sungguh..hu3..
jasa mu kami kenang..ahakz
selepas VVIP dan para tetamu pulang, kami bertungkus lumus mengemas rumah walaupun tak nampak macam kemas...ha3
overall,majlis ni berjalan dgn lancar dan sgt memuaskan ha
ti para tetamu...yeke???...hu3
kiranya majlis ni berjaya juga la...
bagus2...
tahniah kepada para penaja dan terima kasih kepada mereka yang turut serta menjayakan majlis ni...
thanks to all becoz sudi data
ng...
k....salam...



09 sept GOTONG-ROYONG

salam semua...
sempena nak buat majlis berbuka puasa di rumah puspita, kami,org2 kuat puspita, membantin
g tulang untuk membersihkan rumah puspita dan kawasan sekitarnya...maklum la nak upah orang,x de budget..hu3..
ni semua gamba
r2 mereka2 yang membersihkan rumah dan kawasan sekitarnya..
sesiapa yang tak termasuk dalam gambar ni,harap maaf la ye...
cameragirl letih...ahakz...

k...tu je la kot...
salam...



video

Tuesday, September 8, 2009

majlis Berbuka Puasa PUSPITA

Majlis Berbuka Puasa PUSPITA
Tarikh : 10 / 9 / 09
Tempat : Rumah Puspita , No 4. Lorong 16/10B , Seksyen 16 , PJ
Berdekatan dengan Gate Um menghala ke Kolej 9.
Masa : Waktu berbuka
Makanan Secara Buffet dan Take Away
Tempat Solat Maghrib disediakan
Semua Pelajar Luar Kampus Dijemput Hadir
post by : aie :


Friday, August 28, 2009

majlis berbuka puasa..

salam....

hari ni ade majlis berbuka puasa dekat API.....fuh...agak ramai juga la yang datang...makan...ahakz..
sepatutnya,mereka jemput semua ahli2 puspita...bukan ape,setelah di teliti dan di buat kajian,rupa2 nya,ahli2 puspita ni kuat makan rupanya..hahaha

mana tak nya...seorang makan je tambah 2 kali....sedap la katakan...tak sangka walaupun badan masing2 kecik je tapi perut tong...
mungkin tak cukup makan kot...

maklum la,nama pun duduk luar kampus..kesiannya...huhuhuhu
ni ade beberapa gambar yang kami ambil untuk tatapan...jangan marah ha sebab tak dapat ikut.....huhuhu

sampai di sini sahaja warkah yang tak berlagu ni...
daa....

salam...
by : ash.

Saturday, August 15, 2009

hye everybody..

what is puspita???!!
puspita is one of the society for UM students who stayed outside of the campus...
eventhough you are not staying outside the campus,you can also join this society...
you can join sports and art festival....
mm...you can contact us from here...and we will contact you back...
to all the member of puspita,please become a member of this blog...
including pressident...ok....
that's all for today....
bye...

morning...

blog ni dh d update kan dh...
harap2 semua member puspita suka....
kalau x suke,bagi tahu....
or tolong2 la update kan sekali....
sy budak baru belajar...huhuhuhuu
anyway,jangan lupe jd member tuk blog ni....
k...
bye...

Thursday, August 13, 2009

assalamualaikum....

puspita??!!!
puspita 2 pe ek???!!
carik la dlm kamus dewan bhse jerman skali un x kn jumpe mksd puspita....hu3
puspita 2 sbnr nye persatuan tuk plajar UM yg duk kt luar kampus...
tp kalo nk msok puspita,x smestinye kne duk lua r...btol x press??!!.(ye kot)..hu3
penyertaan x terhad n x kne byr un...dun wori...hu3
sape2 yg berminat nk join puspita,join la blog yg x sberape ni...hu3
t press kitorg call anda...kredit die byk,dun wori..hu3
kpd yg dh jd ahli puspita 2,join le...penat makcik wt blog ni..ahakz...
mm...website tuk puspita coming soon eh...insyaAllah...
2 je kot...
salam...